Jul- och nyårserbjudande

Ta del av mina dagliga nyhetsbrev och videoanalyser under hela 2015 för endast 1995 kr (inkl moms).

utskickVarje morgon i god tid före börsöppningen får du minst 3 st skrivna analyser och mellan 5-10 st videoanalyser. Du kommer att få analyserna redan dagen efter du lägger beställningen men fakturan mailas i början av januari.

De skrivna analyserna är mycket uppskattade och längst ner i detta mail kan du se vad några befintliga prenumeranter tycker.

Som prenumerant får du möjlighet att önska aktier, råvaror eller valutor som du vill ha analyserade. Till skillnad från en del andra analysprodukter får du affärsförslag som både passar det aktuella börsklimatet och affärer som går emot. I boken ”Autobahn till lönsam trading” lär du dig vad som är viktigt för att lyckas med trading och får tillgång till 3 fungerande strategier.

Erbjudandet gäller till och med årsskiftet men beställer du idag får du dina första analyser redan imorgon.

Beställ på denna länk (du måste ange mailadress och telefonnummer). Beställer du ”Kampanj 3” (se beställningsformuläret) skickas boken Autobahn till lönsam trading idag och du erhåller länkar till kurserna om Candlesticks och Teknisk analys (utan extra kostnad). Några gånger per år tar jag fritt (semester under juli och någon seglings- eller nöjestripp då och då).

Jag önskar dig välkommen som prenumerant. / Tobbe

Några ord från befintliga prenumeranter:

”Det bästa av de nyhetsbrev jag provat hittills.”

”Som jag nämnt tidigare, brevet är i en klass för sig. Behöver inget annat som finns erbjuds idag.”

”Tycker brevet i sin helhet är otroligt bra, det tydligaste jag hittat på marknaden och du prickar väldigt ofta rätt i dina analyser. Tänker ofta på vad jag skulle göra om du slutade skriva, skulle bli väldigt vilset…”

”Jag började prenumerera på dina nyhetsbrev i mars månad i år och har redan tjänat över 300.000 kronor på tipsen.”

”Sammanfattningen är mycket bra, är jag stressad räcker det med att läsa den.”

”Efter senaste uppdateringen tycker jag det är riktigt snyggt med grafer och text.”

”Mycket innehållsrika och de kommer alltid först på morgonen. Personligen förstår jag inte att du hinner och orkar. Jag får all info jag behöver genom att läsa dina analyser och sparar massor av tid och undviker många fallgropar genom att ta det av det du skriver och säger.”

”Jag har haft dina analyser sedan du började men måste säga att de dagliga videoanalyserna är grymt bra och jag har inte sett de lika konkreta och träffsäkra hos någon annan.”

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar