News Ticker

Kontaktformulär

Ditt namn (obligatorisk)

Adress, postadress och telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Dagliga nyhetsbrev, videoanalyser, Dagliga Tradingsignaler, 5:an, Next Day Forecast, önskemål mm. 2995 kr för kalenderåret 2019.

Dagliga Tradingsignaler med tekniska köp/säljsignaler som levereras kring kl 16:00 så att man får möjlighet att lägga order samma dag. Perfekt för den kortsiktige tradern 1-15 dagar. Pris 1995 kr för kalenderåret 2019.

5:an passar alla både kort- och långsiktiga aktörer och levereras under kvällen efter Stockholmsbörsens stängning. Kort sammanfattning av dagens börs samt kort- och långsiktiga läget för världens ledande index, valutor och råvaror. Det tekniska utseendet på både kort och lång sikt för alla OMXS30-aktier. En viktad formel som plockar fram de 5 aktier som ser riktigt intressanta ut inför de kommande dagarna och eventuellt på längre sikt. Grafiskt presenterat med pilar för om det är köp, sälj eller sentiment för upp- eller nedgång. Pris 1995 kr för kalenderåret 2019.

Boken Autobahn till lönsam trading med strategierna WT1.1, iTrend och W5. Pris 495 kr.

Boken Autobahn till lönsam trading inklusive 15 timmars videoutbildning (värde 6500 kr). Paketpris 1995 kr.

Boken Autobahn till lönsam trading med strategierna WT1.1, iTrend och W5 + Candlesticks & Ichimoku + Malins bok om hur hon förändrade sina dödstankar till livslång livsglädje (en bra bok för alla även de som inte lider av ätstörningar). Paketpris för bägge böckerna: 895 kr.

Boken Bli en vinnare med Candlesticks och Ichimoku. Pris 495 kr.

Daytradingkurs tredagars (nästa tillfälle 11-13 februari 2019 i Åhus). Pris 16900 kr.

Om du beställer mina dagliga nyhetsbrev kommer de uppgifter du fyller i här att sparas i ett administrativt program (Fortnox, molnbaserat) för att hantera fakturering. Din mailadress sparas i ett mailprogram (Getanewsletter som är molnbaserat) för de dagliga nyhetsbreven. Genom att maila Vinnarbyrån kan du be om att ändra uppgifter eller att helt radera dem. Uppgifterna delas inte med någon. Vid bokbeställning sparas bara uppgifterna i Fortnox.

Ditt meddelande:

För att förhoppningsvis minska spam måste du svara på nedan