Detta bör bloggen prioritera

Under någon vecka har läsare av bloggen kunnat tala om vad som skall prioriteras på bloggen. Totalt är det när detta inlägg skrivs 152 läsare som besvarat enkäten, enkäten är fortfarande öppen så det finns fortfarande möjlighet att påverka resultatet.

De flesta vill ha fler analyser, det tycker jag är positivt och nästan lika många vill att jag skriver fler inlägg per dag. En person har svarat att den vill ha mer Reklam/Länkar, det kanske bara är länkarna som skall bli fler så det svarsalternativet var inte så genomtänkt. Endast 5st ville ha mer ironi och humor, det säger en del om min självbild. Jag trodde på fullt allvar att jag hade lite humor och ironi, men jag får väl ge Er och min fru rätt.

 [poll id=”13″]

Jag funderar på att erbjuda en tjänst som mail och kanske även SMS där det går att abonnera på köp- och säljsignaler precis så att man blir uppmärksammad precis när de kommer. Tycker du att det vore intressant kan du anmäla ditt intresse till signaler(at)vinnarbyran.se så att jag kan utvärdera intresset.

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar