Testabonnemang: Nyhetsbrev och dagliga videoanalyser

Jag har fått frågor om det finns någon möjlighet att testa mina morgonbrev där jag skriver om några index och minst en aktie per dag som ser intressant ut. Varje morgon (nästan) spelar jag in mellan 4-10 videoanalyser över aktier, index, råvaror och valutor som jag tycker ser intressanta ut. Många prenumeranter ställer frågor och önskemål om analyser som jag försöker hinna med samma dag (lyckas för det mesta).

Du beställer genom menyvalet ”Beställning/Kontakt” på bloggen (denna länk: http://winningtrading.vinnarbyran.se/kontaktformular). Bocka för både de dagliga nyhetsbreven och videoanalyserna. I rutan ”Ditt meddelande” skriver du mars/april.

Tyvärr hinner jag inte administrera enskilda provabonnemang i vanliga fall (detta är en engångsföreteelse). Efter att ha fått ett antal förfrågningar de senaste dagarna kommer jag erbjuda ett provabonnemang till den sista mars för 150 kronor inkl moms. (Fakturan med betalningsuppgifter mailas ut).

Så här säger några av kunderna:

”Dina genomgångar är betydligt grundligare än andra brev jag tidigare provat. Du använder ett språk som även jag förstår mig på.
Bara gott att säga.”

”Man får en väldigt bra överblick var man ska leta efter att trada under dagen och den närmaste tiden”.

”Kör dina videoanalyser i bilen på jobbet, fungerar kanon eftersom du förklarar klart och tydligt. Det är ett stort plus att dina analyser kommer så tidigt på morgonen så att jag hinner förbereda mig innan börsöppningen”.

”De bästa analyser jag kommit över hittills”.

”Tycker brevet i sin helhet är otroligt bra, det tydligaste jag hittat på marknaden och du prickar väldigt ofta rätt i dina analyser. Tänker ofta på vad jag skulle göra om du slutade skriva, skulle bli väldigt vilset…”

”Gillar att du alltid går tillbaks till vad du sade i föregående analys. Det är en bra pusselbit. Någon dag ska jag hinna lära mig mer om TA, men för tredje åreti rad är jag nöjd med dina tankar”.

”Layouten av brevet är bra det är lätt att få en bra överblick även på en Iphone på väg till jobbet”.

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar