Terrorism eller hat mot muslimer. Monas 1:a majtal. Orolige Östros

Vi läser i pressen SvD att den engelska polisen avstyrt en trolig terroristattack från en Al-Qaida-cell. Gripandet kunde ske efter lång tids spaning säger en talesman för den engelska polisen.

På flera ställen kan vi nu läsa med anledningen av gripandet att jagandet av terrorister har likheter med judehatet under Hitlers tid vid makten. Men hur står det till i era vänstervridna skallar (för det är i vänsterpressen och vänsterbloggar jag läser detta). Har ni tullat för mycket på påsksnapsen så att ni inte längre tänker klart. Jag läser på en blogg att den sprängda terroristcellen i england bara är ett sätt för polisen att hålla liv i terroristdebatten och att det är ett sätt för Sverigedemokraterna att bygga på hatet mot muslimer. Jag funderar på om denna sosse från Malmö har blandat något annat än tobak i vattenpipan.

Jag tror nog att Mona Sahlins desperata försök att bromsa den negativa trenden i partiet och försöker sossefiera Obamas uttryck ”Yew we can” där kanske resultatet ”S we can” inte är långt ifrån ”Swecan” som är en organisation som verkar för legalisering av cannabis. Det känns nästan lite för bra för att bara vara en slump…

På tal om att vara desperat kan jag meddela att Thomas Östros från att ha varit orolig i tid och otid nu övergått till rena lögner för att försöka lindra partiets störtdykning. I Uppsala Nya Tidning förklarar de på ledarplats att Thomas Östros (s) försöker ljuga för att få regeringen att framstå i dålig dager. Siffrorna talar sitt tydliga språk:

Statistiksiffrorna avseende arbetslösheteten visar att Thomas Östros ljuger och det han försökte bevisa visar med önskvärd tydlighet vilken desperat situation Socialdemokraterna befinner sig i. Orolige Östros påstod att arbetslösheten ökat mer i Sverige än i EU-genomsnittet, i själva verket var det en ren och skär lögn. Att medvetet feltolka statistik som Orolige Östros gör undergräver självklart trovärdigheten. 

Vidare förklarar Orolige Östros utan att egentligen tänka på vad han säger att vänsterblocket och kommunisterna inte har något bättre alternativ än höjda skatter för att få fram 50000 nya utbildningsplatser. Detta i ett läge när det finns ett stort antal lediga och outnyttjade utbildningsplatser vid landets universitet. 

Orolige Östros blandar förmodligen ihop sin egen oro med det misslyckande som hans och Monas trojka nu börjar få betala priset för.

Preliminära siffror från storbanken  Wells Fargo väntas vara betydligt bättre än väntat, visst är det konstigt?! Jag menar, först körs banken i stort sett i konkurs, sen hjälper den amerikanska statet till att flytta surdegarna från banken och sänker inlåningsränta, och vips. Så går banken hur bra som helst… Är det väntat eller?
http://www.e24.se/branscher/bankfinans/artikel_1239931.e24
I Expressen hjälper läsarna Wanja Lundby-Wedin med första maj-talet. Jag tycker Wanja och Mona fått ta så mycket skit den senaste tiden, därför vill jag oxå hjälpa till med ett tal till första maj:

– Kära partikamratet, det är kul att se att ni trots den senaste tidens turbulens mangrant ställer upp och går man ur huse för att visa att vi fortfarande inte är utslagna – vår kampvilja har aldrig varit större och vi skall nu göra allt för att ta tillbaks våra gamla slagord.

Eftersom den senaste tiden kretsat kring bonusar och girighet kan vi inte låta det sopas under mattan, även om det hade varit skönt. Det kan väl inte vara mer än rätt att även vi socialdemokrater får vara med och dela på kakan. Solidaritet skall åter råda, kapitalet skall dela med sig även till oss socialdemokrater – det är inte mer än rätt. Så fort vi fått tillräckligt mycket skall vi självklart dela med oss till alla Er som slutit upp här idag – så länge pengarna räcker vill säga.

Slutligen vill jag betona hur fel jag tycker det är av den sittande regeringen att inte göra någonting – bara sitter passivt och tittar på när folk blir arbetslösa. De skyller på att statsfinanserna inte räcker, vad är det för trams, klart pengarna räcker och räcker de inte vill Mona och jag att ropen skall skalla:

”Rikedom och jobb åt alla, pengarna räcker för att ge alla trygghet, räcker de inte lånar vi, det gör ju alla andra, när vi inte kan låna längre tigger vi – någon skall väl kunna hjälpa oss. Vi är ju med i EU”.

– Är de somaliska fiskare som nu angriper även privatperson utanför somalias kust pirater eller bara fattiga fiskare som blivit av med möjlighet till att tjäna pengar på sin huvudsakliga syssla, fiske?  I DN.se kan vi läsa om detta.

Läs även: SvD, GP, Sydsvenskan, DN Opinion, RoD, dagensPS

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar