Opinionsmätning – Varning för miljöpartiet!

mona-sahlin1Nya mätningar visar att Socialdemokraterna backar ännu mer. I Sifos undersökning är det ganska jämnt mellan blocken, men i Skops undersökning drar den sittande alliansen ifrån.

Mona Sahlins, Ibrahim Baylan och Thomas Östros försök att i förra mätningen skylla på Wanja Lundby-Wedin skandalen visar sig inte stämma, raset fortsätter alltså. Enligt många börjar Thomas Östros bli en allt större belastning för partiet, det kommer nog göra honom orolig…

 

Sverigedemokraterna hamnar för tredje mätningen i rad under riksdagsspärren.

lars-ohly2Vänsterpartiet och Lars Ohly backar något men ligger med sina 5,3 procent över riksdagsspärren.

Hycklande kommunisten Lars Ohly, hur kan någon ha förtroende för någon som först säger att han aldrig kommer sluta kalla sig kommunist, sen säger han i SR att han nu gjort avbön och inte längre är kommunist.

Denna intervju är inte heller dålig för att visa på Kommunistlasses troväridighet:
Hur vill vänstern göra skolan bättre?
Lars Ohly säger: Skolan måste bli likvärdig för alla. Privatskolor leder fel och bidrar till segregering.

…och det säger kommunisten som satte sin egna dotter på en mycket dyr och fin privatskola? En kommunistisk klasskamp när det gäller ”folket”…

 

miljopartiet1Det som däremot är riktigt oroande är att Miljöpartiet går framåt, de ökar både i Sifo- och Svenska dagbladets mätning. Nu publiceras det fler och fler artiklar om ”hur grön” miljöpartiets politik egentligen är. Är vindkraften så ”ren” som det ser ut. I Tyskland (har mest vindkraftverk i världen) ser man problem med de ökande utsläppen pga alla snabbstarter av kraftverk som skall producera el när det inte blåser. Tyska energimyndigheten Deutschen Energie-Agentur GmbH (Denas) har i sin rapport ”Energiewirtschaftliche Planung für die Netzintegration von Windenergie in Deutschland an Land und Offshore bis zum Jahr 2020” analyserat och kritiserat den omfattande utbyggnaden av vindkraften. Det är det land i världen som har mest praktisk erfarenhet.

denna länk kan ni läsa vad en helt ny studie kommit fram till att de ”gröna jobben” egentligen innebär.

De länder bland annat Spanien som satsat hårt på ”gröna jobb” främst inom vind- och solenergi drabbas nu hårt. Energisatsningar klarar sig inte utan gigantiska subventioner och varje nytt arbete kostas samhället 2,2 riktiga arbeten (fint i tider som dessa).

Jag hoppas inte att Alliansen får panik och börjar drifta ut åt vänster för att möta upp mot den stärka flumvänstern och miljöpartiet. Om Miljöpartiet och de satsningar de står för får större plats i samhället kommer vi att bli mycket fattiga och inte klara oss med 12 procents arbetslöshet. Vakna svenska folket, det finns massor av kunnigt folk som skriver om hur det är. Lyssna inte på flumvänstern.

Läs mer på dessa länkar: Expressen, SvD, DN.se, Bert Karlsson i Expressen,


Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar