Kurs: Tio swingtradingstrategier i Åhus eller via TV – Succé

WT1 & WT2-kurs i Åhus och TV
”WT1 & WT2-kurs i Åhus och TV-sändning”

Endagskurs: Tio swingtradingstrategier >>

Heldagskurs för dig som är intresserad av swingtrading. Du kommer att lära dig 10st beprövade strategier och hur du letar fram aktier som passar bra att trada. Om du har svårt att ta dig till Åhus kan du delta live via TV (inte att förväxla med webinarium) där du kan chatta och se både Tobbe, det som visas i salen och skrivs på tavlan. Du kommer att lära dig.

  • Göra dagliga analyser
  • Du lär dig enkla metoder för att identifiera vilken strategi som ska användas
  • Vaska fram aktier som lämpar sig för swingtrading och de strategier som bör användas
  • Anpassa Hitta Kursvinnare för strategierna
  • 10st swingtradingstrategier för både stigande- och fallande trender, jämviktspendling och rekylhandel. En riktigt bra verktygslåda för den aktive tradern.
  • För att kunna koda de indikatorer och utnyttja kursen fullt ut på det sätt som beskrivs i exemplen krävs att man har Hitta Kursvinnare Pro Plus.

Lärare: Tobbe Rosén
Tid: 2/6-2013 klockan 09.00 till 16.00
Plats: Åhus eller via TV*
Pris: 2.200 kronor för deltagande i Åhus (inkl fika och lunch). 1.595 kronor inkl moms via TV (priset är så lågt för att det är första gången kursen körs). De som kommer till Åhus kan ta del av TV-sändningen och repetera efteråt.
Anmälan: Här hittar du anmälan (länk)

*) Så här tyckte Sven-Erik Wiklund om den första TV-sända kursen för några veckor sedan: ” Kul också att tekniken fungerade för oss som deltog i TV sändningen. Växlingarna mellan bilderna och Tobbe fungerade väldigt bra och jag kände inte på något sätt att jag satt hemma på min egen kammare utan det kändes som att jag verkligen deltog på kursen”.

Tack för en bra kurs!

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar