Lönsamma julklappstips!

Oavsett hur bra strategier du behärskar måste du, precis som när du startar ett företag – ha en bra affärsplan. I boken Winning Trading får du lära dig att göra en affärsplan som sedan ligger till grund för alla de beslut du tar som trader. Du måste lära dig att se förluster som nödvändiga, det är de som utvecklar dig till en bättre trader. Förluster får dock aldrig bli större än vad som bestämts i affärsplanen. Många känner igen sig i det underhållande kapitlet med Tobbes självupplevda dödssynder.

Du får lära dig hur du bygger upp en lönsam långsiktig portfölj enligt WT-pyramiden och G-kraftsprincipen.

Det är lätt att ha förutfattade meningar när man handlar med värdepapper, men det viktigaste är att följa börsklimatet. Börsklimatet är som en luftballong – vänder vinden följer vi med och försöker aldrig spjärna emot.

Köp boken på Adlibris för endast 184 kronor!

————————————-

För dig som vill byta ut dina dåliga fonder mot ett sparande i aktier, men kanske inte vill spendera mer än några minuter per vecka åt portföljen rekommenderar jag min egen bok Vinnande aktieplaceringar.

Köp den på Adlibris för endast 209 kronor!

 

 

 

 

  

 

————————————

 

Peter Nilsson och Johnny Torssell har nu släppt sin sjätte bok ”Framgångsrik Aktiehandel”. Denna gång har de en medförfattare Johan Hellström.

Efter att ha läst den och gått igenom alla strategier i programmet Hitta Kursvinnare är jag lyrisk till boken. För alla som handlar aktier aktivt på kort sikt är detta en ”måste-bok”. Den beskriver 10 mycket bra strategier där jag redan haft glädjen att kunna använda två av dem, Fearzone och MagicK.

För att kunna lyckas med aktiehandel krävs dels att man lär sig definiera trenden och sedan har en bra verktygslåda med strategier som gör att man kan initiera affärer som ger en bra edge mot marknaden. Någon av dessa tio strategier förekommer relativt ofta och därför ges man många möjligheter att göra affärer, vilket är nödvändigt för att erhålla en överavkastning om börsindex.

Tillsammans med min egen bok Winning Trading (se ovan) och Edge-boken skaffar man sig bra förutsättningar för att lyckas på marknad som (enligt undertecknad) blir allt trevligare att handla på.

En välskriven bok med signaler som testats, i många fall vid flera tusen signaltillfällen. Resultaten beskrivs enkelt med tydliga och informativa bilder. Imponerande!

Det finns inte längre någon anledning att skylla på börsrobotarna, köp boken och slå dem! Boken är lika självklar för aktiva traders som verktygen för en hantverkare!

Köp boken på Adlibris för endast 174 kronor!

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar