Kurs: Framgångsrik aktiehandel i Helsingborg den 9 juni

Orsaken till att jag gör reklam för denna kurs är att jag ser den som ett mycket bra komplement till mina egna kurser i Winning Trading (som jag håller i maj) och att man ska lära sig av de bästa i branschen, vilket Peter Nilsson är! Kursen bygger på boken med samma namn som jag nämnt vid ett flertal tillfällen här på bloggen och  i mina videoinlägg. Jag får inget betalt för denna annons (för alla som nu kommer att hacka på mig för att jag gör som jag vill på min egen blogg…).

  

Framgångsrik aktiehandel – en heldagskurs med Peter Nilsson i Helsingborg

Lördagen den 9 juni i Helsingborg.

På kursen lär du dig kompletta strategier för aktiehandel med bevisad framgång. Kursen bygger på boken ”Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier” och innehåller även mycket helt nytt opublicerat material.

Föreläser gör Peter Nilsson. Kursmaterialet mailas ut två veckor före kurstillfället  och inkluderar även fem stycken OMXS30 Alerts per mail. OMXS30 Alert är E2 Tradings analys av OMXS30.

Ur innehållet:

Marknadsfaser – nyckeln till framgång.

De bästa verktygen för att analysera trenden för börsen som helhet.

Hur du utnyttjar ny information i aktier på kort och lång sikt  –  en av de mest kraftfulla edgarna som finns på börsen.

Rikoschett-strategin med en skattad genomsnittlig månadsavkastning på mer än 5 procent inklusive nytt opublicerat material.

MagicK-strategin som swingtraderns levebröd inklusive nytt opublicerat material.

Hur agerar en Contrarian och strategier för det.

Vår bästa trendföljande strategi för aktier inklusive nytt opublicerat material.

De bästa aktieurvalsstrategierna för den som inte har tid att agera varje dag med genomsnittliga årsavkastningar överstigande 30 procent.

En Money management strategi som kan användas av såväl proffs som nybörjare  –  opublicerat material.

Samt mycket mer.

OMXS30 Alert är E2 Tradings situationsanalys av OMXS30. När ett scenario faller på plats för börsen som helhet som historiskt inneburit ett betydande köp- eller säljtillfälle uppmärksammas det i en OMXS30 Alert. Kursdeltagarna kommer att få kommande fem OMXS30 Alerts per mail. Analyssättet är dynamiskt och det är inte möjligt att veta i förväg när nästa scenario faller på plats. Historiskt har 2-3 OMXS30 Alerts i genomsnitt per månad varit värda att agera på.

Läs mer om kursinnehållet här.

Om föreläsaren:

Peter Nilsson är privat trader med fokus på svenska aktier. Peter har lång erfarenhet från finansbranschen och har bl arbetat som fondförvaltare, aktieanalytiker, valutahandlare och räntehandlare. Peter har skrivit sju böcker och har undervisat i många olika sammanhang. Peter driver E2 Empirical Edge tillsammans med Johan Hellström.

Pris: Priset på kursen 4400 kronor inklusive moms.

Vem riktar sig kursen till?  Kursen passar de flesta som vill bli bättre aktieplacerare, men du har störst utbyte av kursen om du har hållit på med aktier ett tag.

Kursen hålls lördagen den 9 juni på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Starttid är 9.00 och kursen beräknas pågå till 18.00. Vi tar paus för för- och eftermiddagskaffe. Lunch på plats ingår i kursen.

Sista anmälningsdagen är torsdagen den 24 maj.

Antalet platser är begränsat. Anmäl dig på formuläret här. Anmälan är bindande.

 

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar