Varning! CMC Market höjer spreaden när det hettar till

Genom massiva marknadsföringskampanjer marknadsför CMC Market sina produkter och fördelarna med att handla med hävstångsprodukter som CFD:er (Contracts For Difference). Nu har jag fått mail från en stackars kund som meddelar att de höjt spreaden på OMX30 till 0,7 (från tidigare 0,5) och ex.vis har en spread på 1:70 – 2:10 SEK i H&M-aktien.

Jag har själv provat att handla via CMC tidigare och varit med om att order inte gått igenom om man inte omkvoterat, trots att priserna var de utställda. Det hör till saken att det inte var något större rörelse vid de aktuella tillfällena.

Det vore intressant att höra om det är fler som drabbats av omkvoteringar hos CMC Market och upptäckt att de ”dribblar” med spreadarna.

Ni är välkomna med kommentarer kring detta inlägg.

För de som vill köra CFD:er rekommenderar jag istället IG Markets, de har INTE ändrat sin låga spread på 0,5 på Sverigeindex och SAMMA som börsen på aktier. Är ni intresserade att byta marketmaker kan ni klicka på bannern uppe till höger.

Glöm inte att läsa veckoanalysen i helgen! Ha en riktigt skön helg!

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar