USA öppnar uppåt, frågan är om det håller…

USA-börserna öppnar uppåt men stöter snabbt på motstånd och momentum verkar försvinna snabbt.

I dagensPS kan vi läsa att LO-ägda AFA-försäkring gav Christer Elmehagen en etagevåning på 180 kvadratmeter på Östermalm. Rolf Eriksson som är informationsansvarig på AFA Föräkring ägt av LO, säger att ”det kan verka konstigt, men det är så det är”. Naturligtvis är det inget vi kan klandra LO-ledningen för, denna typ av avtal och överenskommelser är enklare att skriva på än att sätta sig in i, det tycker jag att alla borde förstå.

Stackars Wanja nu har LO gett hennes tidigare närmaste man ett pensionsavtal värt 12 miljoner, förmodligen förstod inte Wanja det krångliga avtalet, men vem kan begära det. Mats Eriksson säger att det ”är så det funkar” men Mats meddelar att han inte vet hur pensionen efter 65 års ålder fungerar, avtalen är ju så krångliga. Hela artikeln finns på dagensPS.

I SvD kan vi läsa att pensionsavtalen mellan AMF och Christer Elmehagen kan ha skett lite ”vid sidan” tillsammans med Göran Tunhammar. Det känns som om sista ordet i denna fråga inte är sagd.

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar