Tradingkurser i höst

Jag kommer som vanligt att köra kurser i Stockholm och Åhus i höst.

Winning Trading 1: En unik kurs där du lär dig grunderna för att lyckas med day-, swing- och longtrading. På kursen går vi igenom hur du bygger upp en användbar modell i både Hitta Kursvinnare och Infront. Du behöver gå denna kurs för att delta på WT2-kursen. Läs mer om Winning Trading 1 på hemsidan. Kursdatum: Stockholm 7-8 november och Åhus 21-22 november. Så här skrev jag för knappt en vecka sedan: ”Kursen kommer att bli fullbokad”. Inte trodde jag att det skulle vara sådan rusning trots att jag gick ut med kursen så tätt inpå. I Stockholm den 7-8 november är det när detta skrivs endast 5  0 platser kvar! I Åhus den 21-22 november är det  2 platser kvar!

WT2: Min senaste daytradingmodell! Tillsammans med Sveriges mest erfarna traders (Peter Nilsson och Johan Hellström på E2Trading) har jag utvecklat denna unika tradingmodell som ger dig en lugnare, säkrare och framförallt lönsammare trading. Modellen är utmärkt för de som inte kan tillbringa hela dagarna framför skärmen. Du lär dig att tillämpa modellen i Hitta Kursvinnare, Infront och med IG-markets applikationer. Förutom WT2 kommer du att lära dig flera vinnande setuper för lyckad swingtrading. För att kunna delta på WT2-kursen måste du ha deltagit på Winning Trading 1 de senaste två åren. För att underlätta går kursen av stapeln i anknytning till Winning Trading 1. Läs mer om WT2 på hemsidan. Kursdatum: Stockholm 9 november (fullt) och Åhus 23 november.

 

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar