News Ticker

Tradingkurs med Tobbe Rosén

Lördagen den 29 maj

Tobbe Rosén har handlat med aktier i över 30 år och skrivit fem böcker i ämnet (den sjätte kommer i höst). I slutet av maj håller han en heldagskurs på webben, på vilken han lär ut fungerande tradingstrategier och vad som krävs för att lyckas med både kort- och långsiktig trading.

wysiwyg_imageUnder en fullspäckad kursdag presenterar Tobbe både framgångsfaktorer och fallgropar. Att försöka handla med strategier som inte passar rådande börsklimat är dömt att misslyckas. Därför får du på kursen också lära dig enkla knep för hur du ska välja rätt verktyg och strategier oavsett om börsen stiger eller faller, och på vilket sätt den gör det.

 

Tobbe går också igenom ett antal strategier och delar med sig av flera verktyg till Hitta Kursvinnare för att hitta intressanta aktier snabbt och enkelt.

Några av kursens godbitar:

 • Historisk utveckling vid liknande börsutseenden både i tid och tekniskt.
 • Trend, volatilitet, momentum och hur vi utnyttjar dem bäst.
 • Bollingerband och hur de utnyttjas bäst (lär dig koda bra strategier i Hitta Kursvinnare).
 • Candlesticksformationer som fungerar.
 • Lagerstaplar – basfödan för en trader (du lär dig även koda dem i Hitta Kursvinnare).
 • Att ta position i medvind är lättare än i motvind – utnyttja cykelindikatorn i Hitta Kursvinnare.
 • Med hjälp av fundamental analys och Hitta kursvinnare kan du enkelt hitta aktier som har potential att bli vinnare.
 • Så här bedömer du den långsiktiga trend som är värd att följa.
 • Tidsmönster, säsongsvariationer, månadseffekter och hur du utnyttjar dem till din fördel.
 • Så förbereder du dig på morgonen för att hitta vad som är värt att handla.
 • Under dagens gång och vid de genomgångna exemplen belyser Tobbe börsläget och hur du tar reda på om det är värt att haka på ett läge eller att “sitta på händerna”.
 • Kort genomgång av de grundläggande tekniska begreppen.

Vem riktar sig kursen till?
Alla, proffs som amatörer, som har en viss grund i teknisk analys, kommer att ha nytta av denna utbildning. Kursen är omfattande och det är ett relativt högt tempo, men för att du ska kunna förbereda dig i lugn och ro kommer du som anmäler dig att få en förberedande webbkurs i teknisk analys innan kursen (värde 1.590 kr).

Kursen hålls lördagen den 29 maj på webben, vilket innebär att du tar del av kursen via din dator. Starttid är 9.00 och kursen beräknas pågå till 16.00. Lunchpaus mellan 12.00 och 13.00. Efter genomgången kurs kommer du att ha tillgång till kursen i tre månader. Under den tiden kan du ta del av kursen så många gånger du vill. Både under och efter kursen har du möjlighet att ställa frågor till Tobbe.

Anmäl dig på formuläret, som du kommer till genom att klicka på länken nedan. Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats om du får förhinder. Instruktioner om hur du tar del av kursen får du när du har anmält dig, men det behövs inga komplicerade program.

Kurspriser:

Medlem i Aktiespararna 2.490 kr
Ej medlem i Aktiespararna 3.490 kr

Lämna en kommentar