Tradingkurs i Stockholm och Åhus

De senaste dagarna har jag fått en hel del förfrågningar om de tradingkurser jag håller. Tvådagars tradingkurser har jag två planerade innan sommaren: Stockholm den 10-11 maj och Åhus den 24-25 maj. (Tyvärr finns det inga platser kvar längre). Platserna reserveras i den ordning de bokas och betalas*. På kursen lär Tobbe Rosén dig följa en fungerande tradingmodell. Kursen passar för alla som har ett intresse av aktiv handel. Läs gärna vad tidigare kursdeltagare tycker om kursen.

Priset för kursen är 12.900 kronor inkl moms och då ingår två månaders support via email. Unikt är att du får möjlighet att gå kursen som repetition hur många gånger som helst för endast 1.500 kronor inkl moms (plus eventuell prishöjning, begränsat antal per kurstillfälle).

 Klicka här för mer information och anmälan!

*) Platserna reserveras i den plats de betalas. Alla kurser brukar bli fulla, så boka i tid om du vill vara säker på att få plats.

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar