Tobbe spekulerar på tisdagar

Äntligen igång igen och det känns riktigt kul efter ett långt juluppehåll.

Jag har äntligen fått tid att skriva färdigt min senaste bok som kommer att släppas i februari. Boken kommer att gå djupare in på de problem som många brottas med för att få tradingen lönsam. Många lägger nästan allt fokus på hur man ska göra entré och finslipar på setuperna för det, men det blir inget bra resultat om man inte behärskar exitstrategier och därför ägnas ett helt kapitel åt avslutstekniker. Winning Trading har uppdaterats och gås igenom för både day-, swing- och positionstrading. iTrend (impuls- och Trend som tidigare kallades WT2) och W5 för swing är med i boken.

Det kommande året blir intensivt och jag har fått många mail om vad som händer med Tradingklubben på tisdagarna. Från och med tisdag kommer jag tillsammans med BNP Paribas att köra ”Tobbe spekulerar” kl 18.30. Vi går igenom index, råvaror, valutor och aktier och det går bra att komma med önskemål till mig, senast tisdag lunch (vi vill ju hinna med så mycket som möjligt). Det helt gratis att delta och du anmäler dig på denna sida:

http://www.educatedtrading.bnpparibas.se/SWE/tobbe_spekulerar

Ni som prenumererar på mina dagliga nyhetsbrev får de tillsammans med ett tiotal videogenomgångar från och med måndag morgon.

Nästa måndag är det åter dags för de dagliga TV-sändningarna från Trader TV.

Jag önskar alla läsare ett riktigt bra tradingår!

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar