Thomas & Mona nu får ni rycka in…

Nu tycker jag det får räcka, det är dags för Mona Sahlin och Thomas Östros att rycka in och försvara LO-ledningen. Det är väl inte befogat med en sådan häxjakt bara för att man inte kan läsa, skriva, eller räkna.

Med alla dessa uttalanden från Wanja Lundby-Wedin, förstår ni väl att det är synd om henne, hon ville ju inte egentligen medverka till höga bonusar förstår ni väl:

  • ”Det som upprör människor, det är mängden pengar oavsett om det är pension, bonus eller option eller vad han kallar det för” (källa SVT)
  • ”Det är oerhört oansvarigt av våra höga chefer att inte orka hålla igen på sina löner. Att de är så gnidna. För det är ju vad det handlar om”. (källa SvD)
  • ”När man uppfattas som girig, då blir det väldigt obehagligt. Vi på LO har försökt i tio års tid att peka på maktelitens löner, att göra det synligt”. (Källa SVT:s morgonsoffa 2008)
  • ”LO anser att företagen allmänt bör vara restriktiva med ersättningsprogram som går utöver lön och pension”. (Källa DN)

Nu tycker jag det är dags för kamraterna i partitoppen och LO-ledningen att försvara Wanja. Vad har hon gjort för fel? Är det ingen som har förstått att det ju är alliansens fel, som lurat henne att sitta i alla dessa styrelser, mot sin egen vilja. Det är väl inte så konstigt att hon inte hinner läsa allt hon skriver på, det är ju jättekörigt för henne. Upp till kamp och försvara henne! Visa vad partistöd och kollektivism innebär, att ingen lämnas ensam!

På Socialdemokraternas hemsida kan ni läsa att det är alliansens fel att det blir så här, sossarna stoppade ju bonustaken 2003, sen har alliansen förstört alltihop, det är deras fel som är dumma mot Wanja och Mona, tror även de är lite dumma mot Peter, Maria och Lasse oxå!

Sluta nu hacka på Wanja – vem skall LO få fram som är bättre? Nej, precis alla vill väl ha det bra på ålderns höst, inte bara rika företagare. Kan vi sossar komma upp oss lite och få en del av kakan som vi inte egentligen har förstått varför vi skall ha men ändå, är det väl inte mer än rätt, eller?

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar