Thomas Bodström är en förebild

Ibland blir det bara rätt – vilken börsdag – bara att hänga i med en glidande stopp. Nu blir det upp till bevis om 930-nivån passeras eller om indexet åter pressas tillbaks.

Den senaste tiden har allt gått rätt – även på den politiska fronten. Trogna bloggläsare kommer kanske ihåg att jag konverterade fredagen den 18:e september klockan 14:16. Beslutet var välgrundat, helt och hållet taget med teknisk analys, det var precis då den korta trenden bröt den långa och den fundamentala knuff jag behövde för beslutet var att Mona bevisade vad som är viktigt – nämligen att tillfredsställa sitt eget välbefinnande – helt rätt. Hon festade på Mallis istället för att fjanta runt kring det helt oväsentliga kyrkovalet – starkt Mona!

Det finns ett skäl till varför jag och Mona kallas oss feminister och det är självklart vår egen uppfattning om vår egen förmåga att att hantera flera bollar samtidigt. Vår kollega Thomas Bodström en av mina favoritpolitiker, borde få folkets respekt. Istället är det ideliga påhopp om att han är arbetssam. Han är inte bara en framgångsrik ordförande i Justitieutskottet, har hanterar med bravur och stor lönsamhet den egna advokatbyrån som han äger tillsammans med Claes Borgström. Vid sidan om detta hinner han med att aktivt delta som styrelseledamot i en fri förskola, Pysslingen. Thomas skriver även böcker, kanske inte några böcker han är så stolt över, men de ger ett välbehövligt klirr i hushållskassan. Förutom alla uppdrag är han Pappa med stort ”P”, en avelhingst med bollarna i luften. 

Internt inom partiet är vi stolta över att ha en partikamrat som Thomas Bodström – han prioriterar precis som Mona, Wanja och undertecknad ett ekonomiskt oberoende, borde fler göra så blev det inte så dyrt med socialbidrag. Karln är en perfekt affischpelare för partiet, välbyggd och snygg. Hans yttre gör honom utomordentligt väl lämpad att spela in reklamfilmer i riksdagshuset – gratis är gott! Bra jobbat Thomas!

Före detta finansmarknadsministern, Sven Erik Österberg som för övrigt tänker en hel del på miljön genom att åka taxi för 77.000 kronor under nio månader har ju flera gånger försökt förklara för gammelmedia, som nu jagar Thomas Bodström, vad som är viktigt: – Vi socialdemokrater sätter jobb före skattesänkningar – kan det göras tydligare? Är inte Thomas en oerhört bra ambassadör för vår politik? Sven Erik säger att han nu tycker att kvittningsrätten skall gås igenom – vad gnäller folk om? Politiker som tar tag i problemen istället för att dölja de, även om inte kvittningsrätten är något helt nytt.

Vårt parti är ju ett arbetarparti – vem symboliserar detta bättre än hårt dubbel- eller trippelarbetande Thomas Bodström? Jo, möjligtvis Wanja Lundby-Wedin hon har minsann mycket att stå i.

Som Thomas Bodström själv påpekar; – Hans förtroende är orubbat, det tyder alla positiva inlägg på hans egen blogg om. Dessutom är jag övertygad om att Thomas skänker bort det överskott som sidouppdragen ger till välgörande ändamål.

Vi behöver fler män med kvinnliga drag i riksdagen – det gäller att kunna hantera flera bollar samtidigt!

Läs mer här: Bodström kvittar ut för advokatjobb (Aftonbladet). Här bryter Bodström mot riksdagsreglerna (Nyheter24). Norstedts stoppar Bodströms film (Nyheter24). Thomas Bodström anklagar Reinfeldt för hyckleri (Nyheter24). Riksdagen skall inte vara en skyddad verkstad (SvD). Riksdagen är alldeles för väl tilltagen (SvD). Årets knäppaste riksdagsmotion? (SvD). Mona Sahlin varnar för att landet slits isär (DN). Bodström ofta i rätten när riksdagen röstar (DN)

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar