Teknisk analys klockan 13:15

Stockholmsbörsen fortsätter uppåt även idag, precis som flertalet börser i Asien efter Intels rapport och forecast om PC-försäljningen framöver. OMXS30 ser överköpt ut både på intradag och kortare perspektiv, men vid en kraftig uppgång slår oftast momentumindikatorerna i taket och parkerar sig där.  Det skall bli intressant att se vad som händer när indexet åter testar motståndsnivån runt 815, eller om 810-nivån blir för stark att komma igenom idag.

omxs30real1320

Priset för Brentoljan har stigit idag och ligger nu runt 62 dollar per fat. I spåren på de ökade förhoppningarna stiger även basmetaller.

Här ser ni marknadstemperaturen just nu och hur de olika sektorerna utvecklat sig hittills idag.

indikatorer38

 

sektorer31

Det är sista gången jag lägger in omröstningen för vad ni vill se här på bloggen. De allra flesta vill att det kommer fler analyser och fler inlägg per dag. När jag kommer tillbaks med laddade batterier i början av augusti kommer jag att eftersträva 3 inlägg per dag. Ett före börsens öppning, en halvtidsrapport – bägge dessa ur ett daytradingperspektiv. Efter börsens stängning kommer det ett inlägg som summerar dagen och tittar på den svenska och de amerikanska börserna ur ett något längre perspektiv – för att om möjligt fånga de lite längre trenderna. Jag kommer att dra ner på mina politiska drömmar eftersom som jag är ganska ensam om att gilla dessa inlägg. Däremot kan jag inte lova att åsikterna inte dyker upp, men då i andra forum.

[poll id=”13″]

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar