Sveriges första tradingexpo – platserna börjar ta slut!

Sveriges första tradingexpo ser ut att bli en succé!
I fredags vid lunch hade vi 20 platser kvar men nu är det bara 16 platser kvar. Vänta inte med anmälan om du funderar på att delta!

Det är med illa dold stolthet jag kommer att presentera min nya strategi WT2, som jag har haft hjälp av E2-Trading att utveckla, på Sveriges första tradingexpo den 22:a september. Strategin är unik och att det kunde vara så lugnt och behagligt att daytrada trodde jag inte.

Åter en bra vecka med WT2 där avkastningen kan summeras till 0,62 procent per affär i snitt och en hitrate på 66,7 procent. De två senaste dagarnas affärer i SKF B markerat nedan.

 

Peter Nilsson och Johan Hellström kommer dessutom att presentera en helt ny strategi som de kallar för BAYN. Det är en helt grym swingtradingstrategi som jag inte tror att någon annan hade släppt ut på marknaden. Nedan ett exempel på en trade i Hexagon!

Sveriges bästa och mest erkända tekniska analytiker – Johnny Torssell från Carnegie, visar hur han använder Elliott Wave och Cykelanalys i praktiken för aktier och index. Johnny visar hur dessa ledande indikatorer hjälper till med börskartan. Han kommer bland annat att visa hur han prickade denna botten med kirurgisk precision:

Vad väntar du på? Klicka på ”Expo-loggan” uppe till höger och anmäl dig nu!

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar