Sommarerbjudande!

Om du vill beställa någon av analyspaketen gör du det på denna länk. Vill du beställa W5 Automathandelsstrategi gör du det hos http://www.autostock.se/ där du även kan anmäla dig till introduktionskursen på Mallorca.

1. Ta del av mina skrivna morgonanalyser (3-5 per dag) och videoanalyser (5-10 per dag). Priset per år är 2500 kr inkl moms men med detta erbjudande får du prova resten av 2015 för endast 1295 kronor inkl moms. Beställ på denna länk.

Exempel WT Forecast2. WT Forecast är en ny tjänst som innebär att du får en lista av intressanta case med historiskt utfall på de mest intressanta aktierna, när en setup inträffar i ett antal aktier, index, råvaror eller valutor samtidigt. När en setup klustrar i flera aktier kan WT Forecast se ut som tabellen till ovan till höger. Priset för WT Forecast inklusive en månadsgenomgång (säsongsanalys inför varje månad) kostar 1995 kronor för ett år men jag erbjuder dig resten av året för 995 kronor inkl moms (kräver även prenumeration på de skrivna morgonanalyserna). Beställ på denna länk.

W5 auto MKII3. W5 Auto som är en automathandelsstrategi hos Autostock fungerar sedan en tid även i bearmarkets.
Modellen bygger på fem pusselbitar och identifierar en trend, säkerställer placerarkollektivets engagemang
via momentumanalysen och beroende på marknadsutseendet studeras cykelutseendet innan position tas. Det har kommit en del önskemål om att kunna koppla minifuturer både för upp- och nedgång. I början av nästa vecka kommer det en ny variant som fixar det. Beställning och mer information hittar du hos Autostock. I tabellen till höger kan du se hur strategin gått från 2007 till dagens datum. Du beställer strategin hos Autostock. Om du köpt eller beställer min senaste bok Autobahn till lönsam trading får du 500 kronors rabatt på Vinnarpaketet.

4. Är du intresserad av att lära dig trading från grunden? ST3 är en svensk variant  som inspirerats av Turtleprojektet som startades i USA. Det är tredje året detta projekt körs i Sverige och ni kan lyssna på några intervjuer från deltagare här. I augusti börjar en ny grupp som körs på måndagkvällarna (varje lektion spelas in och kan repeteras i efterhand). Kursen pågår under ett år (44 lektioner på 1,5-2,0 timmar) och mellan lektionerna är det läxor och stöd från en mentor. Utbildningen kostar 29.900 kronor som faktureras med 1/12-del varje månad. Varför inte ansöka till ST3 som är en utbildning på ett år. Läs mer på ST3.se

 Jag passar på att önska dig en bra tradingvecka!

Tobbe


 

Några ord från befintliga prenumeranter av mina nyhetsbrev:

”Det bästa av de nyhetsbrev jag provat hittills.”

”Jag började prenumerera i år (2015) och har även andra liknande tjänster men din träffsäkerhet är outstanding – hur bär du dig åt?”

”Som jag nämnt tidigare, brevet är i en klass för sig. Behöver inget annat som finns erbjuds idag.”

”Tycker brevet i sin helhet är otroligt bra, det tydligaste jag hittat på marknaden och du prickar väldigt ofta rätt i dina analyser. Tänker ofta på vad jag skulle göra om du slutade skriva, skulle bli väldigt vilset…”

”Jag började prenumerera på dina nyhetsbrev i mars månad i år och har redan tjänat över 300.000 kronor på tipsen.”

”Sammanfattningen är mycket bra, är jag stressad  räcker det med att läsa den.”

”Efter senaste uppdateringen tycker jag det är riktigt snyggt med grafer och text.”

”Mycket innehållsrika och de kommer alltid först på morgonen. Personligen förstår jag inte att du hinner och orkar. Jag får all info jag behöver genom att läsa dina analyser och sparar massor av tid och undviker många fallgropar genom att ta det av det du skriver och säger.”

”Jag har haft dina analyser sedan du började men måste säga att de dagliga videoanalyserna är grymt bra och jag har inte sett de lika konkreta och träffsäkra hos någon annan.”

 

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar