Östros / Wanja – Hallå var är ni?

Thomas Östros som brukar vara sååå orolig var är du nu. Wanja Lundby-Wedin varför kommenterar du inte bonusarna i AMF?

Thomas Östros som brukar vara så snabb att kommentera bonusar och kräva att allt och allas avgång kommer nog att tvinga Wanja Lundby-Wedin (LO-basen) att avgå när ilskan över de avtal hon varit med och konstruerat bränns för mycket.  

För Thomas Östros och Wanja Lundby-Wedin är inte retorik och handling samma sak – kommer de att falla på eget grepp? Ja, alla opinionssiffror pekar mer och mer mot att folk inte är så korkade som vänstertrojkan tycks tro.

Mona gör nu tillsammans med (MP) och (V) ännu en ny pudel och vill tvärtemot opinionen i partiet (S) avveckla kärnkraften. Det är faktiskt synd om Mona, hon tvingas överge den ena övertygelsen efter den andra. Mona och Thomas börjar få det ensamt i parti- och fackföreningstoppen. Vilka ideologier har hon kvar egentligen? Det är väl snart bara att det ”tufft att betala skatt” (om andra gör det). Stackare…

”Jag ger mig den på att Mona egentligen är smart (och moderat) som bara låtsas att hon är sosse, för att köra partiet i sank. I så fall överträffar hon dikten…”

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar