Oriflame – Extremt omsatt
”fånga en fallande kniv”

ori-sdbOriflame är hårt ansatt idag, mest omsatt och säljs ut kraftfullt. I det korta perspektivet har MACD vänt uppåt, men vi måste dock invänta även en crossover på våra EMA-5 och EMA-14, men då finns det förutsättningar för en trevlig skjuts uppåt. Naturligtvis gäller detta bara om börsklimatet fortsätter att vara positivt, just nu kl 12:30 ser det ut att mattas av och risk finns att det vänder nedåt.

Håll gärna koll bland avsluten när det stora säljtrycket verkar avta.

Det är INGEN mening med att gå in innan signalerna verkligen pekar uppåt.

Enskilda har fått order av Jonas af Jochnick att sälja en miljon aktier i Oriflame för 400 kronor,  för att stärka likviditeten i några av hans andra bolag. När denna utförsäljning är klar bör det vara läge för en vändning i aktien. Just nu (kl 12:50) är aktier mäklade för ungefär 490.000.000 kronor vilket torde innebära runt 1,2 miljoner aktier och därmed kan säljtrycket redan ha upphört, alltså kan det vara läge för en vändning.

orimaklare

Detta kan alltså bli ett bra läge, men det är självklart upp till var och en att tolka köp- och säljsignaler. Håller ni inte med mig vore det kul med lite konstruktiva kommentarer.

Ha det så bra och lycka till!

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar