Lär dig candlesticks på svenska! Nu på Adlibris tio-i-topp

”Läs boken med andakt och njut av det faktum att diagrammen faktiskt visar svenska och inte amerikanska aktier. Det tänker jag göra”. Peter Nilsson, författare till bl a ”Edge – Lyft din aktiehandel till en ny nivå”.

Den första heltäckande boken i Sverige om Candlesticks, helt på svenska i färg! Att kunna tolka candlesticks är helt nödvändigt för att tidigt upptäcka sentimentsförändringar i så att du får en edge mot marknaden. Du lär dig tolka och läsa psykologin bakom enskilda candles och formationer i kapitlet ”Slaget om kursstapeln”. Föruom de vanligaste formationerna får du flera användbara signaler bland annat Gapreverse and Go, Reverse and Go, Up and Go och hur du drar nytta av Marubozu-linjer.

Så här skriver Peter Nilsson, författare till bland annat ”Edge – lyft din aktiehandel till en ny nivå” och ”Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier”: ”Många svenska tekniska analytiker har anledning att glädjas när Tobbe Rosén nu släpper den första svenska boken med fokus på Candlesticks”.

I boken lär du dig:
– Candlesticks från början
– Slaget om kursstapeln
– Marubozulinjen och hur den används
– Trend och momentum
– Mängder med formationer
– Enkla candles, dubbla candles och multi candles
– Öst möter väst
– Gap och hur de kan tradas
– Break out
– Tradingtider och vilken metod som bör användas

Författare: Tobbe Rosén
Förlag: Vinnarbyrån
Bandtyp: Inbunden med mjuka pärmar
Språk: Svenska
Tryck: Helt i fyrfärg
Antal sidor: 252
Vikt: 420 gram
Pris: 295 kronor inkl moms och frakt (se respektive bokhandlare för exakt pris)
ISBN13: 9789197802024

Du beställer boken här: Vinnarbyrån, Adlibris, Bokus, CDON

Lämna ett svar

Liknande

Liknande inlägg

OMXS30: Icebreak av MA-200

Teknisk analys OMXS30: Igår skrev jag: ”Mycket talar för att indexet kommer inleda en rekyl idag eller någon av de närmaste dagarna och den bevakar