Tradingbok: Autobahn till lönsam trading

Omslag Autobahn till WebshopDetta är Tobbes fjärde bok om trading och värdepappershandel. Mycket fokus i boken ägnas åt tradingpsykologi, vikten av fasta regler och uppföljning. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig grundläggande teknisk analys och money management. Ett av de mer omfattande kapitlen handlar om exitstrategier och tradingprocessen.

I boken får du ta del av tre strategier för relativt kortsiktig handel. WT1.1 som är en vidareutveckling av Winning Trading – All in – Any Out och iTrend (tidigare WT2.1). För första gången presenteras swingstrategin W5 som bygger på fem pusselbitar och tydliga regler för hur de ska användas. W5-Auto som beskrivs i slutet på boken går att köpa om man vill att strategin ska köpa och sälja automatiskt.

Peter Nilsson, författare till bl a Boken om Gerillatrading, Edge – lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier, skriver så här om boken: ”Det är en konst att göra det krångliga enkelt. För en nybörjare tror jag trading kan framstå som krångligt. Kanske inte direkt svårt och komplicerat, men just… krångligt. Denna bok gör det lättare att reda ut vad som är viktigt och oviktigt. På resan kan denna bok ses som autobahn – du sparar mycket tid genom att ta del av Tobbes kunskaper och erfarenheter”.

Tobbe är en av utbildarna i ST3-projektet där deltagarna under ett år lär sig vad som krävs för att bli framgångsrik trader.

I boken Autobahn till lönsam trading får du ta del av många års erfarenhet i ämnena tradingpsykologi, analys och handfast trading. Peter Nilsson: ”Gör plats i bokhyllan för nytillskottet bredvid Tobbes tidigare böcker, men låt den inte stå där och samla damm”.

Boken kostar 495 kronor inklusive moms och frakt. Du beställer boken genom att klicka på denna länk och följa instruktionerna. Omgående leverans. Boken kan även beställas med 15 timmars videokurser på DVD-skivor och kostar då 1995 kronor inklusive moms och frakt.

Några kommenterar jag fått om boken:
”Jag har läst och gillat dina tidigare böcker men gillar verkligen kapitlet om mindset.” / Rikard B
”Du skriver så att man begriper och har förstått att bilder i tradingböcker ska vara i färg – bra jobbat!” / Rolf M
”Konkret och lättläst, rekommenderar alla som är intresserade av trading att läsa Autobahn.” / Carin S

 

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar