Några goa skratt innan helgen

Roade mig med att surfa runt på några av mina favoritsidor för att komma i fredagsstämning och ärligt talat för att jag bestämt mig för att inte trada förrän en stund efter USA-öppningen. Det är hunden, lite promenader och skrivande som gäller fram till dess. Hittar en del intressant när jag surfar runt bland sladder, humor och läsvärda bloggar. 

Ett något annorlunda jultema hittar vi hos Tokmoderaten som smygkikat när Mona Sahlin julpysslar.

 

 matteCornucopia skrev en mycket läsvärd artikel om de bristande matematikkunskaperna och jag kom då att tänka på ett inlägg jag läst tidigare där allas blivande landsmoder kommenterade varför det kanske inte är så lätt för barnen att ta till sig matematiken. Enligt Mona finns det som figuren till höger visar bara tre sorters människor:

Det skrivs mycket om Tiger Woods i dessa dagar. Om SMS-trafiken som redovisas stämmer är han en totalt misslyckad figur som förhoppningsvis inte får fler sponsorintäkter. Funderar på att sätta upp en sajt med en uppmaning att bojkotta de varumärken som förknippas med råttan eller vilket djur det nu var.

Lite från barnens värld:

– En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk. ERLAND 6 ÅR
– En psykolog är en galen man som slår tanter. EMELIE 6 ÅR 
– Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha hönsnät runt huvudet.  HANS 7 ÅR
– Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan de både värpa och ryta. KATJA 6 ÅR

”Ni som inte fått Era kommentarer publicerade skall inte vara ledsna”. Antingen har de inte haft något vettigt innehåll, alternativt har ni så dumma åsikter att det är rätt av mig att cencurera dom. Var inte ledsna för det utan ha en trevlig helg!

Mvh / Tobbe

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar