Monas nya ”Per Nuder” – vilket gäng…

janemanuelSamme Jan Emanuel Johansson åkte ut ur riksdagen 2006, men behöll sin övernattningslägenhet i Stockholm, kan det varit i spekulationssyfte, eller kanske han visste/trodde på en återkomst Monas trojka. Under tiden har han försökt hyra ut sin 2:a för 40.000 kronor i månaden.

Nu när Jan Emanuel Johansson skall ersätta Per Nuder får han ju åter användning av sin bostadsrätt igen. Han får nu ersättning av riksdagen för månadsavgiften och får möjlighet att göra en ”Mona”, sorry pudel heter det ju…

Nu när denna ”möjlighet” som av en slump givits honom av vår blivande ”landsmoder” passar samme Jan Emanuel Johansson på att hyra ut sin villa i Visby för 140.000 kronor i månaden! Under några månader har han försökt hyra ut sitt hus på blocket för mellan 10.000 – 35.000 kronor i veckan!

Själv säger den nye ekonomiske rådgivaren ”Rent krasst, måste man ju försöka. Det var bara ett försök, men det gick inte”. Han avböjer att svara på hur det går ihop med socialdemokratisk politik. Men personligen tycker jag att han och Mona verkar dela precis samma värderingar.

Monas nye partisekreterare Ibrahim Baylan säger till TT att han inte hört talas om saken… Hur i hela friden kan man missa det, finns det någon tidning som inte skrivit om det? Eller är det en ”Mona-förnekelse”, eller pudel – vad vet jag….

”Jag hoppas att han har en väldigt bra förklaring”, säger hon till TT.

Mona Sahlins nya ekonomiske rådgivare, Jan Emanuel Johansson kommer säkert att bli en fantastisk ersättare till Per Nuder i Monas nya trojka.  För några år sedan gick han ut och berättade att han ingått i samma kriminella gäng som rymlingen Mahmoud Amaya och som han sade till Aftonbladet tog de droger tillsammans sedan tidiga barnsben.

Jan Emanuel Johansson har nu gett småkapitalisterna och spekulationerna med bostadsrätter ett nytt ansikte…

PS. Jan Emanuel Johansson valde att använda namnet Janne Johansson, för som han säger till Svenska Dagbladet; ”Det var ett pinsamt försök att hyra ut en lägenhet väldigt dyrt, därför valde jag inte mitt vanliga namn…”

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar