Kompetensen i LO säkrad – Wanja sitter kvar

Stackars Wanja och fy på dig Mona.

Solidaritet, medmänsklighet är vackra ord som både Mona, Wanja och Thomas brukar sjunga och skråla ut på första maj. För bara några dagar sedan hade Mona Sahlin fortsatt stort förtroende för Wanja, nu tar hon avstånd från henne. Det är riktiga kompisar det! Mona lyckönskar ändå Wanja i SvD och säger att det känns bra att hon stannar kvar…

Wanja påpekar i DN vikten av att fackliga företrädare sitter i företagsstyrelser, frågan är väl vad de tillför medlemmarna…

Trots att var femte medlem säger att de nu skall lämna AMF tycker Wanja att hon behövs som stöd till medlemmarna.

Wanja tycker det är skönt att hon har stöd från alla LO-förbunden… Om jag inte missminner mig står det i stadgarna att en ”solidarisk fackföreningsmedlem tycker som facket…”.

Oavsett tycker jag det är bra att man ändå tänker på kompetensen inom rörelsen, hade Wanja avsatts hade hon ju ersatts med någon lite längre ner i hierarkin och om inte den personen redan hade kommit för högt i kompetenstrappan blir ju varje tillsatt person en dränering av kompetensen, eller?

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar