Julklappstips

Svårt att komma på bra julklappar? Det är ett nöje för mig att föreslå ett presentkort på något av det roligaste som finns, nämligen att köra en riktig formelbil. Ge bort en racingkurs där man verkligen får lära sig hur det går till att köra en riktig formelbil. Allt detta ingår: Heldag på racerbanan, lån av formelbil, skyddsutrustning, mat/fika, diplom, teori och försäkring. Ett minne för livet! Roligare kan man inte ha! Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan eller på denna länk för att beställa ett presentkort.

———————— 

För dig som vill prova på eller ge bort en svårslagen, skräckblandad upplevelse – nämligen att åka med en rutinerad tävlingsförare i en Ariel Atom. En hysterisk och oförglömlig upplevelse!

Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan eller på denna länk för att beställa ett presentkort.

 ————————

Bli en säkrare och bättre bilförare! Passa på att damma av dina gamla körkunskaper och testa hur din bil fungerar på halka och sämre underlag.
Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan eller på denna länk för att beställa ett presentkort.

————————

Proffsiga upplevelser – utöver det vanliga!

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar