Första maj – ett stort fiasko – Wanja överst på hyckleriets piedestal

Mona undrar i sitt tal i Lund om regeringen kan tänka sig att ta stöd av Sverigedemokraterna – undrar om hon läst mina inlägg tidigare där jag råder henne att söka stöd hos SD för att säkra valresultatet. Om Wanja skapat uttrycket ”The Wanja Principle har Mona gett utrycket ”Kasta inte sten i glashus” ett nytt ansikte. – Vilket är förresten värst av att sitta i knäet på Kommunistlasse eller SD? Mona var märkbart nervös och hade flera livvakter än vanligt under sina tal i Lund och Malmö. När Mona som bäst talade i Malmö kastades en Toblerone upp på scenen och hon ansträngde sig för att inte visa sin nervositet.

Lars Ohly kritiserade Socialdemokraterna inför 250 entusiaster som samlats i Alingsås för att lyssna på kommunistledaren. Trots kritiken tyckte Lars att det är bättre att sitta i regering med (S) för att på så sätt få möjlighet att påverka. – Var det någon som hade väntat sig något annat?

Wanja sade i sitt tal att; ”aldrig förr har så få på så kort tid lyckats åstadkomma så mycket elände för så många.” Precis som P J Anders Linder är det synd att hon skruvat ner verklighetsförankringen i takt med att hon förädlar ”The Wanja Principle”.  Kan man bli mer patetisk och ha mer utvecklat teflonminne än Wanja Lundby-Wedin. Självkritik är något Wanja borde lära och träna sig på. Hon personifierar hyckleriets triumf.

Socialdemokraterna tappar, men Sverigedemokraterna ökar i senaste opinionsundersökningen.

Läs mer i nedanstående artiklar:  


Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar