Extremvänstern på tennismatch

hamasPrecis som det brukar vara blåser media upp hatet mot Israel och tycker så synd om Palestinierna och Hamas. Den ena parten är inte ett enda dugg bättre än den andra, men den svenska journalistkåren är överrepresenterad av vänstervridna journalister. Glöm inte bort att Israel gick med på att fredligt dela landet med palestinierna, men det accepterades inte. Från början kommer både judar och islamiterna från landet, men det verkar inte spela någon roll.

Hamas är en organisation som mördar oppositionella, lynchar homosexuella, misshandlar människor som inte lever enligt Islam och uppmanar till mord av judar i hela världen. Självklart har inte Israel någon rätt att döda oskyldiga, det har inte Hamas/Palestinierna heller.

Idag i Malmö är det 6000 demonstranter som gapar, skriker, slåss, bråkar, sparkar sönder polisbilar och slänger bomber, med skyltar som säger ”make law – not war”. Demonstranterna skyddar sina ansikten med paintballmasker och huvor. Är det någon som förvånas över vänstern när den nu demonstrar för att ge sitt stöd till en terrororganisation som Hamas.

– Kommunislasse, Mona Sahlin och Andreas Malm, vad hände med era slagord; jämlikhet, feminism, demokrati, misstro mot religions- och HBt-frågor?

Alla dessa paradhästar och slagord är inte värda mer än Era andra ideologier. Gör en neutral nyhetsbevakning.

Skall bli kul att se hur Mona skall hantera Jan Emanuel Johansson Han håller med om att hans agerande inte är ”så sosseaktigt” (hyra ut för 140.000 per månad i andra hand) men han säger att han vill avböja att kommentera det mer…

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar