Börsen rekylerar åter mot kritiskt stöd
Enkät svenska banker

omxs30real48Börsen öppnade på tisdagen något skakigt, som väntat. Styrning från USA saknas och flera av de indextunga aktierna backar. Handeln sker inom ett ytterst begränsat intervall och osäkerheten tilltar ifall bolagen lever upp till förväntningarna när kvartalsrapporterna skall presenteras.

 

OMXS30 ligger kl 13.00 på minus 0,8 procent och 906 punkter och riskerar att bryta ner under stödlinjen 61,8 procent och då finns det risk för att nedgången tilltar ned mot 900-nivån.

Swedbank backar på uppgiften om försämrad kreditrating för Litauen där Moody´s skriver att landet förmodligen inte kommer att kunna ”växa sig ur krisen”. Det kommer att krävas mer utomstående stimulans. Är det någon som är förvånad? SEB och Swedbanks risk i Baltikum är förmodligen betydligt större än vad som antytts tidigare.

Mitt förtroende för ett företag som belönar sina arbetare med bonus för att de skapar jätteförluster är inte stort. Det skulle vara intressant att höra vad Ni som läser bloggen tycker. Rösta gärna i enkäten nedan. Jag kan som vanligt inte se vem du är och vad du röstar på.

[poll id=”19″]

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar