Bloggens läsare

Bloggens läsare är trogna kan vi läsa i följande enkät, det tackar jag för. Det är riktigt kul att se att besökarantalet ökar och nu ligger antalet besökare på över 500 i snitt per dag, vilket är betydligt mer än jag från början trodde var möjligt när jag började skriva. Som jag nämnt tidigare skriver jag inte bloggen för att att primärt tjäna pengar, men det är kul att se att många uppskattar de Google-länkar som finns till höger. Många av länkarna är riktigt bra företag och jag svartlistar de företag som inte håller måttet, har ni synpunkter på något företag som är med bland annonslänkarna men inte borde vara så är det bara att lägga en kommentar på bloggen så tittar jag på om de skall vara med eller ej.

Det vore spännande att få idéer om hur jag skulle kunna attrahera ännu fler läsare. Men tack för att Ni följer bloggen, det blir trots allt lättare att gå upp varje morgon för att få ihop bloggen när jag vet att så pass många följer den.

[poll id=”16″]

 

PS. Kul att även Urban Bäckström ratar fonder, han är kanske inte så dum ändå… DS.

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar