Årets tradingevent – E2 Tradingexpo den 21 september

Till hösten är det dags igen. Missa inte E2:s Trading Expo 2013!

Förra årets Trading Expo var det första i sitt slag och ett mycket framgångsrikt och uppskattat event. Lördagen den 21 september är det dags igen.

Den 21 september 2013 arrangerar Empirical Edge Trading (E2 Trading) tillsammans med Vinnarbyrån Trading Expo 2013 på Sheraton hotell Stockholm.

Föreläser gör Johan Hellström, Johnny Torssell, Peter Nilsson och Tobbe Rosén.

Material och innehåll produceras just nu och kan komma att ändras. Det enda vi vet med säkerhet är att kvaliteten på informationen och föreläsningarna kommer att vara lika bra och bättre än förra året.

Ladda ner fullständig information här: Trading Expo 2013.

Web-TV bild-Expo 20130828

 

Tobbe Rosén kommer att presentera Winning Trading 3 – en helt ny strategi. För att göra verktygslådan komplett i kombination med Winning Trading 1 och 2 är Winning Trading 3 fokuserad på swingtrading.

Johnny Torssell kommer att föreläsa om sina favoritsetuper/edgar för kortsiktig aktiehandel. Johnny är inte bara Sveriges bäste tekniska analytiker han har 30 års erfarenhet av vad som fungerar i det korta perspektivet och vad som inte fungerar. Denna föreläsning blir en höjdpunkt.

Lars Wilderäng som driver bloggen Cornucopia? diskuterar investeringsstrategier i vår ändliga och ständigt föränderliga värld, med fokus på resursbrist, stagnerande tillväxt och tidigare och kommande kriser. Lars Wilderäng är författare, bloggare och föreläsare och driver sedan 2008 bloggen Cornucopia? – Evig tillväxt i en ändlig värld?, som är Sveriges största oberoende blogg inom finans, ekonomi, miljö och samhälle. Själv har han handlat privat med aktier, värdepapper och råvaror sedan 1993. Han har författat böckerna “Midvintermörker” och “Midsommargryning”.

Johan Hellströms föreläsning kommer att vara praktisk. Johan kommer att visa exempel från sin trading – både bra och dåligt. Han kommer att beskriva strategierna som ligger bakom tradingbesluten. Detta är en föreläsning som daytraders inte får missa.

Peter Nilsson kommer att presentera E2.Composite (E2C). E2C är ett sätta att kombinera olika edgar i en strategi med olika typer av filter. All logik presenteras och MultiCharts kod till strategi och indikatorer finns med. E2C lämpar sig utmärkt för egenanpassning och är ett mycket dynamiskt verktyg.

I sin andra föreläsning kommer Peter att ta BAYN ett steg längre med ny research och visa hur strategin görs mer dynamisk och därmed möjliggör för fler möjligheter att hitta affärer värda att ta.

Johans andra föreläsning handlar om E2 Money management – en Money management approach som vi utvecklat och rekommenderar andra att utgå ifrån. Money management är den viktigaste faktorn för att få kapitalet att växa på sikt.

Fler föreläsningar kommer!

Antalet deltagare är begränsat, så anmäl dig i tid.

  • Nytt för i år är att de strategier som E2 presenterar kommer att innehålla den exakta koden för de som vill använda strategierna/indikatorerna med MultiCharts.

Pris för Trading Expo 2013: 6.125 SEK inklusive moms (4.900 SEK exklusive moms). I kommentarerna efter expot tyckte fler än 90 procent att förra årets Expo var prisvärt.

För mer info och anmälan till eventet maila oss på info@e2trading.com.

Vi ser fram emot att träffa dig på Expot!

Hälsar, E2 & Vinnarbyrån

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar