081101: Ericsson, SHB och Volvo

Ericsson B: Hela veckan har Eric legat i en fin uppåtgående trend, varit trejdingvänlig och följt klimatet. Vi ser att trendkanalen nedåt har följt vår MA20-linje. Redan under onsdagen såg vi att momentum började avta och en divergens talar om för oss att vi närmar oss en trendvändning. I fredags föll kursen under våra ”tjugia”, som nu är ett motstånd. MACD signlalerar nedgång och modellen säger blanka när klimatet visar samma sak. Blankningssignal om vi bryter under 53 kronor, stop loss 54,50. Över 57 kronor ger förnyad köpsignal.

Svenska Handelsbanken A (SHB A): Håller på att tappa momentum och är på väg att bryta stödet vid 137 kronor. Bryter triggerlinjen på MACD den röda signallinjen kommer vi få se en bra blankningssignal när kursen går under 137 kronor, stop loss 139,50.

Volvo B: Har följt börsen i den positiva trend som präglat veckan. De två senaste dagarna har momentum försvunnit och MACD är på väg att bryta nedåt. Bryts stödet vid 40 kronor är det läge för blankning, volymen tilltar i samband med att säljtrycket ökar. Vänder klimatet nedåt är det en bra blankningskandidat.

Tobbe Rosén

Startat och drivit ett antal företag genom åren. Sedan några år sedan arbetar jag heltid med trading. Initiativtagare till tradingmodellen Winning Trading.

Lämna ett svar